Apartmani Nika - Barbat-Rab

Location pinApartmani Nika - Barbat-RabBarbat 483, 51280 Rab

PLATI REZERVACIJU

Apartmani "NIKA"

 

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja. Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

 

Vila Nika smještena je 100 metara od rive u Barbatu na otoku Rabu, a nudi apartmane za samostalan boravak s kuhinjom i pogledom na Jadransko more. Mala šljunčana plaža udaljena je 300 metara.
Svi svijetli i prostrani apartmani u vili Niki imaju kupaonicu, TV sa satelitskim programima i dnevni boravak s kaučem. Svaka jedinica ima balkon ili terasu s garniturom za sjedenje. Pojedini apartmani nude pogled na more.
U vrtu vile možete uživati u roštilju. U središtu Barbata, do kojeg je jednostavno doći, nalaze se restorani i trgovine.
Plaža Pudarica smještena je 5 minuta, a grad Rab 15 minuta vožnje od apartmana. U okviru objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište.

 

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Villa NIKA - Perkić -

Villa NIKA - Perkić

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.